Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Néptánc után

2009.11.19

EGY FONTOS KÉRDÉS:

 

Szerintetek, a néptáncoktatás végén nem lenne célszerűbb, ha a gyerekeket a szülők a csoportszobáknál várnák, és nem tömörülve a tornaterem előtt?

Mikor kijönnek a gyerekek, a szülők megrohamozzák Ádámot, hogy... nem tudom, miket kérdeznek, gondolom, milyen volt a gyermekük, stb.

De ezzel együtt Ádám, illetve az aktuális oktató hosszú percekig nem tud figyelni azokra a gyerekekre, akiknek a szülei nem érnek oda időben, és ők csak rohangálnak. És senki nem figyeli, ki merre jár. Mire Ádám megint összeszedi őket, addigra jó esetben még mindenki megvan. Lehet, hogy ez csak nekem egy félelmem, hogy nyitott ajtók mellett senki nem figyel a fiamra, és bárki bemehet, de nekem eléggé rosszak a napjaim tőle, ha nem érek oda időben néptánc végére.

Timivel már beszéltünk róla, hogy volt olyan, hogy aki odaért, látta, hogy a szülő nélküli gyerekek összevissza rohangáltak, Ádám pedig levegőhöz sem jutott a felnőttektől, és nem tudott figyelni a gyerekekre.

 

Szerintem megoldás lenne, amit írtam, szeretném a véleményeteket tudni róla. Nem hiszem, hogy olyan jelentőségteljes és fontos dologról lemaradnának azok, akik ilyenkor esetleg várnának pár percet, míg az oktató visszaviszi a gyerekeket, és ha nagyon fontos a kérdés, akkor tenné fel. De addira a gyerekek már a saját csoportjukban vannak, és az óvónénik tudják, hogy kiért jöttek, és kiért nem. Télen át kell őket öltöztetni, így utána úgyis mindenki felmegy a saját csoportjához.

 

Szeretném tudni, mit gondoltok, mert akkor szólok Juditnak, hogy írják ki az ajtóra.

 

Szerintem nagyon közel van ott a bejárat, és ha utánajártok, nagyon sok gyerek tűnik el egy évben. És engem legkevésbé sem vígasztalna, hogy xy a felelős ezért, ha valami gond lenne.

Jobb az ilyet megelőzni.

 

Írjatok. Köszi.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.